Αναπαραγωγική και μητρική υγεία - κίνδυνοι, προκλήσεις, ανάγκες

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας σας προσκαλούμε σε εκδήλωση που διοργανώνουμε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008 και ώρα 19.00 στο Αμφιθέατρο του Media Press Center του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Λεωφόρος Κηφισίας 39.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για θέματα που άπτονται της αναπαραγωγικής και μητρικής υγείας, με έμφαση στους κινδύνους, τις προκλήσεις, τις ανάγκες και την αντιμετώπισή τους.

Με την παρουσία του θα τιμήσει την εκδήλωση ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κύριος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος και θα απευθύνει τον εναρκτήριο χαιρετισμό.

Ομιλητές θα είναι η κυρία Ιωάννα Παπάκη, πρόεδρος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και μαία, η κυρία Καλλιόπη Μάλφα – Νικολοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας, και η ψυχολόγος, εθελόντρια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κυρία Κωνσταντίνα Μπουγονικολού.

Μετά το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει συζήτηση με όλους τους παρευρισκομένους.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες:Απόστολος Βεΐζης, Διευθυντής Προγραμμάτων, 210 5200500 (εσωτ. 101)Θεοδώρα Θεοδωρίδου, Υπεύθυνη Τύπου, 210 5200500 (εσωτ. 103)

4 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πράγματι ενδιαφέρον θέμα, η γυναόκα κινδυνεύει απο πολλά, έχω κάνει ολική αφαίρεση στα 27 μου χρόνια ευτυχώς πρώτα έκανα τις κόρες μου.

Unknown είπε...

Καλησπερούδιααα! Thanks για την ενημέρωση παιδιά!

faraona είπε...

Eυχαριστουμε για την ενημερωση!


καλο βραδυ

Marios είπε...

Καλημέρα Αχτίδα,Lily,Faraona.
Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το θέμα αλλά σίγουρα η ενημέρωση για θέματα υγείας έχει πάντα τον πρώτο λόγο στο Blogg μας.
Καλό Σαββατοκυριακο.

RadioPoint.Web Radio