Εντός του Ιανουαρίου η παρουσίαση του tablet της Apple


Η Apple σχεδιάζει να αποκαλύψει έναν υπολογιστή tablet εντός του μηνός και οι πωλήσεις του ίσως αρχίσουν το Μάρτιο, σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal.


Επικαλούμενη «ανθρώπους που έχουν ενημερωθεί από την εταιρεία» η εφημερίδα έγραψε ότι ο υπολογιστής θα διαθέτει οθόνη αφής 10-11 ιντσών και πρόκειται να παρουσιαστεί «εντός του μηνός» χωρίς να αναφέρει ακριβώς πότε.

Η WSJ έγραψε ακόμη ότι η Apple δεν σχεδιάζει την πώληση του προϊόντος νωρίτερα από το Μάρτιο, αν και σημειώνει ότι ο χρόνος αυτός «δεν έχει οριστικοποιηθεί και μπορεί να αλλάξει».

Tο ιστολόγιο All Things Digital, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Dow Jones, εκδότη της Wall Street Journal, έγραψε ότι η Apple έχει κλείσει χώρο στο Σαν Φρανσίσκο για τις 27 Ιανουαρίου για την παρουσίαση ενός «σημαντικού νέου προϊόντος».

Η βρετανική εφημερίδα Financial Times είχε επίσης γράψει ότι η Apple έχει κλείσει το Yerba Buena Center for the Arts στο Σαν Φρανσίσκο -ένα χώρο που έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν- για τις 26 (όχι τις 27) Ιανουαρίου.

Το tablet PC της Apple -ένα είδος μεγάλου iPhone ως προς τη σχεδιαστική αντίληψη, όπως εικάζεται- αποτελεί αντικείμενο φημολογίας επί χρόνια. Η ίδια η εταιρεία, επιμόνως αρνείται να σχολιάζει αυτές τις φήμες.

Αυτό το κείμενο ειναι από το in.gr,στη διεύθυνση http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1091820&lngDtrID=252

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio