SNOW REPORT 2009-2010



Η πρώτη είδηση της ημέρας ξεκίνησε πρωί πρωί από ένα τηλέφωνο από τα Καλάβρυτα ότι στο χιονοδρομικό έχουμε το πρώτο χιόνι! Το ίδιο ισχύει και για το Χ.Κ. Καιμάκτσαλαν.


Εχουμε χαμηλές θερμοκρασίες και ένα χαμηλό τις επόμενες μέρες που σίγουρα θα φέρει περισσότερα χιόνια στα μεγαλύτερα υψόμετρα.

Ο Πάνος Δρίβας, διευθυντής του Χ.Κ. Παρνασσού, αύριο θα μας ενημερώσει για την κατάσταση του χιονοδρομικού και τον βαθμό ετοιμότητας για ένα νωρίτερο ξεκίνημα.

Μην ξεχνάμε ότι στις 12 με 28 Φεβρουαρίου έχουμε χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες στο Vancouver στο ΝΔ Καναδά. Η Ολυμπιακή φλόγα, για άλλη μια φορά στην ιστορία της Λαμπαδηδρομίας, θα διανυκτερεύσει στην πόλη των Καλαβρύτων την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009, τιμώντας το χιονοδρομικό κέντρο.

Η πομπή θα ξεκινήσει από την Αρχαία Ολυμπία και θα καταλήξει το ίδιο βράδυ στα Καλάβρυτα. Οι εκδηλώσεις για την υποδοχή της φλόγας θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Εδώ οφείλουμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι στον Γιάννη Βλάχο ο οποίος έχασε την ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Η τελευταία του επικοινωνία μαζί μας:

"Αγαπητοί φίλοι, Ονομάζομαι Γιάννης Βλάχος, και είμαι αθλητής της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας αλπικού σκι, χρησιμοποιώ το site αρκετά χρόνια τώρα για την ενημέρωση μου, και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πολύτιμη ενημέρωση που παρέχετε. Σας επισυνάπτω δύο φωτογραφίες από προπόνηση μου με μονοσκί στον Παρνασσό και Βασιλίτσα αντίστοιχα. Το χιονοδρομικό που πρωτίστως επισκέπτομαι για προπόνηση είναι το Πήλιο, μιας και διαμένω μονίμως στο Βόλο."

Ο αγαπητός και επικοινωνιακός Δημήτρης Γλαράκης αποχώρησε από την διεύθυνση του Χ.Κ. Καιμακτσαλάν. Ανέλαβε για πρώτη φορά τη διεύθυνση τον Οκτώβριο του 2003 και παραιτήθηκε στην αρχή της τρέχουσας σεζόν.

Eπαιξε καθοριστικό ρόλο στη καλή οργάνωση και λειτουργία του χιονοδρομικού με αποτέλεσμα την αύξηση της προσέλευσης των χιονοδρόμων και συνεπώς των εσόδων.

Επιπλέον μερίμνησε για την εκπαίδευση των υπαλλήλων σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα με αποτέλεσμα, ανάμεσα σε άλλα, την καλύτερη αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Αντικαταστάθηκε η Snow Cam στη θέση Κελάρια Παρνασσού μετά από ζημιά που είχε υποστεί και είναι και πάλι σε λειτουργία. Επίσης, φροντίσαμε για την άμεση λειτουργία της κάμερας στο Καιμακτσαλάν για να απολαύσουμε από απόσταση τα πρώτα χιόνια!

Ευχόμαστε καλη και δυνατή χιονοδρομική περίοδο!

Η όμαδα του Snow Report

Πάνος Βατικιώτης
Ελένη Γιαννακοπούλου
Βασίλης Νικολάου
Χρήστος Παναγόπουλος
Δημήτρης Σαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio