Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

O Σταμάτης Κραουνάκης στις 22 και 23 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει στην Κύπρο στο κινηματοθέατρο Παλλάς,  τη μουσική παράσταση «55».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θα τραγουδήσει  αφιλοκερδώς για την ανέγερση του ορφανοτροφείου «Μακάριος» στην Κένυα που ανέλαβε το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά» και θα στεγάσει 103 ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά.

Για περισσότερες από δυο ώρες ο Σταμάτης ρολάρει στη σκηνή σε δημιουργικό οίστρο εκθέτει και αποδεσμεύει όλο το μηχανισμό του, δημιουργώντας το καινούργιο του παιχνίδι.

Ένα πιάνο γεμάτο από τα τραγούδια που εδώ και τρεις δεκαετίες παρακολούθησαν και συντρόφεψαν τις ζωές των ανθρώπων ενώ όπως λέει και ο ίδιος «Το «55» είναι η κατά Σταμάτη περιπέτεια της ζωής, της τέχνης, της καταγωγής, του Έρωτα , η κωμωδία του ζην και του ευ ζην».

Μ’αυτά λοιπόν της σιγουριάς τα υλικά και με συνοδοιπόρους  τέσσερις "φίλους σολίστες'', ζυμωμένους σε μια πνοή και απαλλαγμένους από την παρτιτούρα και «σαππόρτερς» τα τρία άριστα του μουσικού φυτωρίου "σπείρα-σπείρα", ο Κραου τα σπάει για πάρτη του και για τους πολλούς πολλούς φίλους του οι οποίοι φέτος καλούνται να ναι εκείνοι που θα μοιραστούν μαζί του τραγούδια λόγια και μικρόφωνο.

Καινούργιες σπαρταριστές ενορχηστρώσεις, τα τραγούδια σαν γραμμένα χτες και πολλά κατακαίνουργια. Τα τρία Άριστα τώρα!!!

Ο απόλυτος περφόρμερ Χρήστος Μουστάκας, σε σωρεία μεταμφιέσεων με απόγειο μια κουλτουριάρα κριτικό τέχνης που εισβάλει, αποτάσσει την κουλτούρα και ζητά καταφύγιο στις μπουζουκλερί .

Η έξοχη κοντράλτο Αργυρώ Καπαρού σε συγκλονιστικές ερμηνείες, και μπαλλαντέρ το αγόρι λάστιχο Γιώργος Στιβανάκης.

Κέφι,δραματικότητα και γέλιο πολύ, απλόχερα αντίδοτα στην γκρίνια και την γκαντεμιά της κρισούμπας!!!

Όλα τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση του ορφανοτροφείου «Μακάριος» στην Κένυα  που ανέλαβε το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά».

Το κτίριο είναι ζωτικής σημασίας αφού πολλά από αυτά τα παιδιά είναι άρρωστα με Αids και οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής απειλούν καθημερινά την ζωή τους.

Γι’ αυτό και το ίδρυμα έχει θέσει ως βασικό στόχο του, τη δημιουργία νέων κτιριακών εγκαταστάσεων  έτσι ώστε αυτά τα παιδιά όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά να έχουν ελπίδα και μέλλον για την ζωή.

Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα της Δημάρχου Λευκωσίας  κ. Ελένης Μαύρου και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011.

Διανομή
Σταμάτης Κραουνάκης
Χρήστος Μουστάκας
Αργυρώ Καπαρού
Γιώργος Στιβανάκης

Οι μουσικοί
Άρης Βλάχος – μουσική διεύθυνση, πιάνο
Κώστας Μπαλταζάνης-ηλεκτρική και κλασσικη κιθάρα
Άννα Λάκη – ακορντεόν
Σοφία Κακουλίδου- κρουστά

Για το «55» συνεργάστηκαν ο καλλιτέχνες:
Σενάριο - Σταμάτης Κραουνάκης-Φωκας Ευαγελινος
Σκηνοθεσία- Φωκάς Ευαγγελινός
Σκηνικό – Μανόλης Παντελιδάκης
Ένδυση - Έλλη Παπαγεωργακοπούλου<νομιζω ρωτα Συρο>
Φωτισμοί - Ελευθερία Ντεκώ
΄Ηχος – Δημήτρης Μουρλάς

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
«55»
One man show

22 και 23 Φεβρουαρίου 2011 στο κινηματοθέατρο Παλλάς (22410181) στις 21:00.
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του θεάτρου  και στο κατάστημα Tagore.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio