Abbie Gale & Marietta Fafouti and Band Live

Οι Abbie Gale έρχονται για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου album τους “No Inspiration”.

To δημοφιλές συγκρότημα από την Πάτρα επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια δισκογραφικής απουσίας με μια δουλειά πολύ διαφορετική, γεμάτη ένταση και έμπνευση – σε... αντίθεση με αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος του δίσκου - ενώ στήνει τα πιο δυναμικά live της πορείας του, με τους εκρηκτικούς πλέον ήχους του να δένουν, σε απόλυτη αρμονία, με τα αιθέρια φωνητικά της Evira.

Ήδη οι πρόσφατες εμφανίσεις τους σε Πάτρα, Λάρισα και Κρήτη άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ το “No Insiration” έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και συμπεριλήφθηκε στα καλύτερα albums της χρονιάς. Δε θα λείψουν και συμμετοχές έκπληξη επί σκηνής.

Πριν από τους Abbie Gale, θα εμφανιστεί η Marietta Fafouti μαζί με την μπάντα της, στην παρθενική τους εμφάνιση στο Gagarin 205.

H τραγουδοποιός με τις ρομαντικές μελωδίες και τα υπέροχα φωνητικά, που έχει κατακλύσει το ραδιόφωνο με το single “Don’t Stop”, θα παρουσιάσει το ντεμπούτο της album “Try A Little Romance” το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβρη και έχει δημιουργήσει τρομερή αίσθηση, καταφέρνοντας να μπει στα top 10 των καλύτερων albums της χρονιάς σε πολλές λίστες μουσικών μέσων.

The Band: Ευαγγελία Ξυνοπούλου: Φωνητικά-Κρουστά, Εύη Κουρτίδου: Ακουστική κιθάρα-Φωνητικά, Κωστής Καριτζής: Βιολί-Τρομπόνι, Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσσο-Φωνητικά, Κώστας Χαλιώτης: Τύμπανα, Λευτέρης Ξάνθης: Ήχος

Αξίζει να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη βραδιά το κοινό θα μπορεί να βρει στο Gagarin όλες τις κυκλοφορίες της Inner Ear (www.inner-ear.gr)

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 12 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.gr. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”.

Τηλέφωνο: 6944 814543. Website: www.gagarin205.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio