SELECTAH PROPAGANJA & DEEJ. MO - INNA REGGAE STYLE!

Την Παρασκευή 21 Γενάρη το bar Σκνίπα φιλοξενεί στα decks του, τους selectah Propaganja και DeeJ. Mo, σε μια βραδιά που σκοπό έχει να αναδείξει την κουλτούρα της reggae μουσικής από τις αρχές της δημιουργίας της στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μέχρι τους σημερινούς πειραματισμούς που έχει δεχθεί!

Όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια η Σκνίπα, αγκαλιάζοντας το συγκεκριμένο μουσικό είδος από την πολύχρωμη αύρα της Καραϊβικής και  διοργανώνοντας  αναρίθμητα reggae δρώμενα, ξεκινάει το 2011 ανοίγοντας τις πόρτες της σε δύο από τους πιο ενεργούς selectors της ελληνικής σκηνής.

Τον selectah Propaganja , γέννημα αυτής της πόλης, που επιστρέφει ύστερα από μια απουσία αρκετών μηνών στο εξωτερικό φέρνοντας φρέσκες μουσικές ιδέες και γεμίζοντας τις βαλίτσες του με καινούριους δίσκους βινυλίου όντας έτοιμοι να εκραγούν! Οι μουσικές επιλογές του περιφέρονται γύρω από την New Roots σκηνή με συχνή τάση να ανακατευθύνονται πότε στην εποχή της Τζαμάικας του ‘70 με καθαρές roots επιλογές και πότε να επιζητούν τον πειραματισμό και το οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί μπαίνοντας σε μονοπάτια των hip-hop remixes, της UK dub και αρκετές φορές του dancehall.

Τον Deej. Mo που εκτός της χρόνιας παρουσίας του ως dj, είναι ο τραγουδιστής και δημιουργός των Animanation. Ένα συγκρότημα με δυνατά προσόντα που όποιος  είχε την χαρά να το παρακολουθήσει σε κάποιο από τα τρία street parade ή σε κάποια συναυλία τους στην Ελλάδα μπορεί να αντιληφθεί πως η συγκεκριμένη μπάντα έχει πολλά να δώσει , ξεφεύγοντας από τα στάνταρ μονοπάτια της μουσικής βιομηχανίας και πατώντας πάνω σε βάσεις που έχουν ως στόχο να ξυπνήσουν το αληθινό συναίσθημα που μπορεί να σου βγάλει η μουσική ακούγοντάς την. Οι επιλογές του αναφέρονται σε roots, rocksteady, dub, afrobeat ακούσματα με το στοιχείο της έκπληξης να είναι πάντα ενεργό, έχοντας πλούσια δισκοθήκη και μουσική αντίληψη!  

Απολαύστε μια βραδιά που θα γεμίσει με τζαμαϊκάνικους ρυθμούς φέρνοντας μαζί σας απαραίτητα το κέφι για χορό και τα χαμογελά σας!

Είσοδος Ελεύθερη – Positive Vibratioooon!

ROOTS , NEW ROOTS, DUB , REMIXES & BAD RIDDIMS
Bar ΣΚΝΙΠΑ, Βαλαωρίτου 29, 1ος όροφος, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio