HELLOWEEN very special guest STRATOVARIUS opening act AVATAR

Οι πρωτοπόροι του power metal έρχονται στην Ελλάδα για δύο εκρηκτικές βραδιές ! Το νέο τους album με το συμβολικό τίτλο “7 Sinners” κυκλοφόρησε πρόσφατα και θα το παρουσιάσουν για πρώτη φορά live στη "The 7 Sinners World Tour" τους, που περιλαμβάνει και την χώρα μας. Όπως έχει δηλώσει το συγκρότημα το “7 Sinners” είναι ότι πιο σκληρό και γρήγορο και ταυτόχρονα μελωδικό έχουν παρουσιάσει έως τώρα.

Μαζί τους στις συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι οι Stratovarius, μία από τις μεγαλύτερες, επιδραστικότερες και πιο αγαπημένες μπάντες του ευρωπαϊκού power metal. Το Γενάρη κυκλοφορεί το καινούργιο album τους “Elysium”.

Opening act και στις δύο συναυλίες θα είναι οι Σουηδοί Avatar. Δημιουργήθηκαν το 2001, έχουν ήδη τρία albums στο ενεργητικό τους και μας υπόσχονται ανεπανάληπτη σκηνική ενέργεια και μοναδικές metal μελωδίες!

Helloween και Stratovarius, με καινούργια albums στις αποσκευές τους, σε fast tempo σκληρούς ήχους και εναλλασσόμενες μελωδικές αρμονίες θα συνθέσουν το σκηνικό της συνάντησης κορυφής του power metal.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY
FUZZ CLUB, Αθήνα
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
PRINCIPAL CLUB THEATER, Θεσσαλονίκη

Check:
www.helloween.org
www.stratovarius.com
www.avatar.net
Τιμή Εισιτηρίου: 38€
Σημεία Προπώλησης
Ticket House | www.tickethouse.gr & Online Sales | www.ticketpro.gr 

RadioPoint.Web Radio