Beat 4 Battle Greek Cup


Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στο BIOS, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Beat 4 Battle Greek Cup στη κατηγορία freestyle scratch.

Σχετικά με το Beat4Battle
Το Beat4Battle είναι ένας διεθνής οργανισμός , ο οποίος δίνει βήμα σε νεους ανεξαρτητους καλλιτέχνες που ασχολούνται και αγαπούν το scratching / Beat-making.

Δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια από τον Kmouflage, σε συνεργασία με τον dj FA (ksfk / yourlooper).

Δεδομένης της φήμης του και του τι πρεσβεύει, το Beat4Battle κατόρθωσε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε όλο τον κόσμο, όρισε επίσημα τμήματα του στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ελλάδα, την Ελβετία και το Βέλγιο. Σύντομα η Αγγλία, η Ισπανία και η Γερμανία θα ενταθούν στο Beat4Battle.

Η παγκόσμια διάδοση του B4b γίνεται μέσω Διαδικτύου, επιτρέποντας του να έχει ενεργά μέλη σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας τη μέγιστη αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών και των εταίρων του, προκειμένου να δρουν σαν ανεξάρτητοι, αλλά και οριοθετημένοι παράγοντες σε κάθε χώρα.

Εκτός από την οργάνωση battles (διαγωνισμών), το B4b προσπαθεί να προσφέρει μια ευρεία κλίμακα στις διοργανώσεις του, όπως τα «jam sessions» (βραδιές με djs όπου αυτοσχεδιάζουν πάνω στα πικαπς), αλλά και dj sets όπου πολλές φορές συνοδεύονται από beat-boxers και break dancers / b-boyw στο Βέλγιο ή το μηνιαίο «skratch day» στη Γαλλία και την Ελβετία.

Το B4b έχει ως στόχο να ενθαρρύνει την προσωπική πρωτοβουλία των DJs και των παραγωγών, παρέχοντας ένα βήμα, με διαδικτυακή μορφή.

Με την πάροδο των χρόνων, άτομα όπου ασχολούνται παθιασμένα με video montage, γραφίστες, φωτορεπόρτες αλλά και ερασιτέχνες δημοσιογράφοι, εντάθηκαν στο team του beat4battle και παρέχουν με τη σειρά τους, τη καλύτερη κάλυψη του όλου event, δεδομένου ότι είναι άτομα άμεσα συνδεδεμένα με τη κουλτούρα του Scratching / Dj-ing / Beat-making .

Οι κανονισμοί
Κάθε battle έχει δυο γύρους, εκτός από τον τελικό, ο οποίος έχει 3 γύρους. Για κάθε γύρο ο διαγωνιζόμενος έχει 1- 1 1/2 λεπτό για να δείξει ό,τι καλύτερο μπορεί πάνω στα beats τα οποία είναι άγνωστα για όλους τους djs και έχουν δημιουργηθεί από beatmakers του Beat4Battle στο εξωτερικό.

Η μάχη κάθε γύρου γίνεται μεταξύ δυο DJ και το αποτέλεσμα κρίνεται από τον κριτή και μόνο. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επιπλέον γύρος. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή! Κριτές θα είναι ο KMOUFLAGE και Fador Penetretor (IDA WORLD CHAMPIONS 2010).

Θα ακολουθήσει after party και showcase από τους Fador Penetrator τους οποίους θα πλαισιώνουν οι: D-Jahsta b2b Dizta (PonyLicks, Mechanoid), με Dubstep/ Drum n Bass/ Glitch Hop ήχους.

Το event θα πλαισιωθεί επίσης από τους: Άγνωστος Χειμώνας, Ταφ.Λάθος, JK1& DJ Cut Brawl, Corona Virus, Άγρυπνος, Ντελίριο, όπως επίσης θα υπάρξει και graffiti section επιμελημένο από την ομάδα του MC Sifu VERSUS και του Silver925.

Host της βραδιάς θα είναι ο MC Sifu VERSUS, πρώην κάτοχος της ζώνης του MC Battle το 2005.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε e-mail στο BEATFORBATTLEGREECE@GMAIL.COM

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Είσοδος: 10 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio