Οι Voyage Limpid Sound στο Metropolis Live Stage

Οι Voyage Limpid Sound εμφανίζονται ζωντανά στο Metropolis Live Stage την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσουν το δίσκο τους "The Voyage Limpid Sound Are Happy", ένα pop drama από το καλά κρυμμένο μυστικό της ελληνικής μουσικής σκηνής που αρχίζει να βρίσκεται σε όλο και περισσότερα χείλη, ειδικά μετά την εμφάνισή του στο Ark Festival.

Από τις πρώτες νότες του, το "The Voyage Limpid Sound Are Happy" σε βάζει στον πλούσιο και ηλιόλουστο κόσμο του και δεν σε αφήνει να βγεις μέχρι να σταματήσει αυτό το ταξίδι στην καλαίσθητη ποπ του παρελθόντος, μιλώντας στο πιο γνώριμο, ευπρόσδεκτο και οικουμενικό ιδίωμα: το ιδίωμα των Beatles. Κι όμως, αν και οι Voyage Limpid Sound είναι γνήσια παιδιά της χρυσής εποχής των Beatles και των Beach Boys, συχνά τραγουδούν για σκοτεινούς φόβους, εκκεντρικούς αρχαιολόγους και παραμυθένια κτήνη χωρίς να χάνουν στιγμή τη μελωδικότητά τους ή να λυγίζουν κάτω από το βάρος των αναφορών τους.

Το νέο αυτό άλμπουμ είναι γεμάτο τραγούδια που εκφράζουν την απέραντη χαρά των Voyage Limpid Sound να βρίσκονται ανάμεσα μας και να επηρεάζουν, με θετικό πάντα τρόπο, τo ανθρώπινo υποσυνείδητο.

www.thevoyagelimpidsound.com

METROPOLIS LIVE STAGE - ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
DOORS OPEN @ 20.30 - SHOW STARTS @ 21.47
ΕΙΣΟΔΟΣ - 10 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio