Ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΡΗ ΣΤΟ 51ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η νέα ταινία της Village, «Κανένας», σε σκηνοθεσία του Χρήστου Νικολέρη και σε παραγωγή της N-Orasis, θα προβληθεί για πρώτη φορά στα πλαίσια του 51ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η προβολή θα γίνει στο πλαίσιο της ενότητας Greek Programme.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010, στις 20:00, στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη, στο Λιμάνι. Η επαναληπτική προβολή της έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010, στις 17:30, στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου 2011, από την Village.

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Γκόραν και η Τζούλια, Ρώσος και Αλβανίδα, είναι δυο έφηβοι μετανάστες, δεύτερης γενιάς, δυο παιδιά με όνειρα και φιλοδοξία να ξεφύγουν από το περιβάλλον που μεγάλωσαν. Τα πράγματα για τους δυο νέους θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν. Ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος, αλλά οι δυο τους κόσμοι θα συγκρουστούν, απειλώντας να καταστρέψουν το πρώτο σκίρτημα που νιώθουν ο ένας για τον άλλο.

Αντλώντας ιδέες από το διαχρονικό θεατρικό έργο του  Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η ταινία «Κανένας» φέρνει μια νέα ματιά στην πιο όμορφη και συνάμα πιο τραγική ιστορία αγάπης όλων των εποχών.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Χρήστος Νικολέρης, σκηνοθέτης της δραματικής σειράς «Άγρια Παιδιά» που είχαμε δει από το Mega πριν δυο χρόνια. Στους ρόλους του Γκόραν και της Τζούλια, ο Αντίνοος Αλμπάνης («Νήσος», «Άγρια Παιδιά») και η πρωτοεμφανιζόμενη Τζωρτζίνα Λιώση. Δίπλα τους οι Νικόλας Παπαγιάννης (Μερκούτ), Γιώργιος Παπαγεωργίου (Τύμπαλτ), Βασίλης Παπαδημητρίου (Ντιμίτρι), Αλέξανδρος Ράπη (Πατέρας), Μάνος Βακούσης (Παραχαράκτης).

Ο «Κανένας» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου 2011 από την Village

Δεν υπάρχουν σχόλια: