ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ - one-man stand-up comedy show

Μετά την περυσινή επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο πιο επιτυχημένος ελληνικός σταντ-απ μονόλογος επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 10χρονα του θεάτρου Σοφούλη! Για 4 μόνο παραστάσεις, στο θέατρο Σοφούλη, από 18 μέχρι 21 Νοέμβρη, με ενιαίο εισιτήριο 10 ευρώ.

Με λίγα λόγια:
Τι κάνεις όταν οι παιδικοί φίλοι, οι συμμαθητές και οι συμφοιτητές σου επιστρέφουν ένας-ένας από τα εξωτερικά με τα μεταπτυχιακά τους; Τους υπενθυμίζεις (με μια παράσταση) πως θα μένουν με τους γονείς τους και πως θα πληρώνονται ένα μίζερο μισθό, τι άλλο; Και όλα αυτά, για να μη σε ρωτάνε «εσύ τι κάνεις στη ζωή σου;»...

Η ταυτότητα της παράστασης:
Ο Δημήτρης Δημόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up από το 1996, και για τη θεατρική περίοδο 2010-2011 επιστρέφει στο θέατρο Σοφούλη για να παρουσιάσει τον σταντ-απ μονόλογο «Αντί Διδακτορικού». Παράλληλα ετοιμάζει τη νέα του δουλειά με τίτλο «Υπερπαραγωγή» που θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα στα τέλη Νοέμβρη.

Το «Αντί Διδακτορικού» είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του: μια παράσταση που έρχεται να αναπληρώσει την έλλειψη μεταπτυχιακών τίτλων στο βιογραφικό του Δημήτρη. Θεματικά καταπιάνεται με την καθημερινότητα που βίωσε μεγαλώνοντας στην ελληνική πραγματικότητα, μέσα όμως από το φλεγματικό πρίσμα που χαρακτηρίζει το σταντ-απ..

Έγραψαν για την παράσταση:
«Μια... διαφορετική παράσταση stand-up comedy.»
Δάφνη Κοντοδήμα (Τα Νέα, 14-04-09)

«Ένας πολύ απαιτητικό one-man show από τον Δημήτρη Δημόπουλο.»
Ηλίας Μαγκλίνης (Καθημερινή, 08-03-09)

Συντελεστές:
κείμενο/παρουσίαση: Δημήτρης Δημόπουλος
σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Δούκογλου
παραγωγή: θέατρο Σοφούλη

Επικοινωνία: Art Minds, www.artminds.gr, Γιάννης Γκουντάρας, Δάφνη Μουστακλίδου 6972294695, dafni.artminds@gmail.com

ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
στις 18, 19, 20 και 21 Νοεμβρίου
στο θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά
ώρα έναρξης: 21:00
γενική είσοδος: 10 ευρώ
κρατήσεις: 2310423925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio