ΘΕΑΤΡΟ AΡΤΙ “ INFUSION” της Πολίν Σαλ

Κυριακή απόγευμα, ένα ζευγάρι κι ένα φλιτζάνι τσάι.Τα παιδιά κοιμούνται. Ένας άγνωστος τους επισκέπτεται…Πώς να πείσεις κάποιον που νιώθει ζωντανός ότι έχει πεθάνει?

Μια ιστορία όπου μπερδεύονται οι ζωντανοί με τους νεκρούς, το λογικό με το παράλογο, η φαντασία με την πραγματικότητα, σ’ ένα παιχνίδι συναισθημάτων  Φαντάσματα θέτουν ερωτήματα και δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα μυστήρια και τη σκοτεινή πλευρά τους.

Μια Παραγωγή της εταιρείας ΘΕΑΤΡΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Μετάφραση-Χριστιάνα Μολφέτα
Σκηνοθεσία-Mπέττυ Νικολέση
Βοηθός σκηνοθέτη-Ελένη Μολέσκη
Σκηνικά-Κοστούμια-Λήδα Δοκουμεντάκη
Μουσική-Κώστας Γανωτής
Φωτισμοί-Ελευθερία Ντεκώ
Διεύθυνση Παραγωγής-Αριστέα Χαραλαμπίδου

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί-Μπέττυ Νικολέση, Βλάσης Ζώτης, Αντώνης Μάρος

Το INFUSION, της Pauline Sales, γράφτηκε το 2004, και ανέβηκε στην Comédie de Valence. Παίζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αντιπροσωπευτικό δείγμα της σύγχρονης δραματουργίας.
Η Πολίν Σαλ γεννήθηκε το 1969 στην Boulogne Billan¬court. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου του Στρασβούργου. Είναι ηθοποιός και συγγραφέας. Τελευταία της θεατρικά έργα: Ici (2005), σε συνεργασία με τον David Lescot, Les Arrangements (2007), Family Art (2008).

Από τον Οκτώβριο του 2002 είναι συγγραφέας και δρα¬ματουργός της Comédie de Valence. Από τον Ιανουά¬ριο του 2009 διευθύνει, μαζί με τον Michel Garanger, το Centre Dramatique Régional de Vire.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΤΙ, ΗΠΕΙΡΟΥ 41, στο ύψος της Αχαρνών
Τηλ. 210 8834002
Ημέρες παραστάσεων Παρασκευή και Σάββατο στος 21:30
και Κυριακή στις 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio