GREEN LANTERN

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΤΙΝ ΚΑΜΠΕΛ
Πρωταγωνιστούν: ΡΑΪΑΝ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ, ΜΠΛΕΪΚ ΛΑΪΒΛΙ, ΠΙΤΕΡ ΣΑΡΣΓΚΑΑΡΝΤ, ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΣΕΤ, ΤΙΜ ΡΟΜΠΙΝΣ

Σ’ ένα σύμπαν αχανές και μυστηριώδες, εδώ και αιώνες υπάρχει μια μικρή, αλλά πανίσχυρη δύναμη. Προστάτες της ειρήνης και της δικαιοσύνης, είναι γνωστοί ως το Σώμα των Γκρην Λάντερν. Μια αδελφότητα πολεμιστών που έχουν ορκιστεί να διατηρούν την γαλαξιακή τάξη.

Κάθε Γκρην Λάντερν φοράει ένα δαχτυλίδι που του χαρίζει υπερδυνάμεις. Αλλά, όταν ένας νέος εχθρός, ο Πάραλλαξ, απειλήσει να καταστρέψει την ισορροπία δυνάμεων στο Σύμπαν, η μοίρα τους, και μαζί η μοίρα της Γης εναπόκεινται στα χέρια του νεότερου μέλους τους και πρώτου ανθρώπου που επιλέχτηκε, του Χάλ Τζόρνταν (Ράιαν Ρέινολντς)
.Ο Χαλ είναι ένας προικισμένος, αν και λίγο υπερόπτης, πιλότος νέων αεροπλάνων. Δυστυχώς γι αυτόν, οι Γκρην Λάντερνς δεν τρέφουν ακόμη ιδιαίτερο σεβασμό για τους ανθρώπους, κυρίως γιατί κανείς μέχρι σήμερα, δεν έχει καταφέρει να τιθασεύσει τις απεριόριστες δυνάμεις του δαχτυλιδιού.

Ο Χαλ, όμως, είναι το κομμάτι του παζλ που έλειπε. Εκτός από αποφασιστικότητα και δύναμη θέλησης, έχει κάτι που κανένα μέλος του Σώματος δεν είχε ποτέ: ανθρωπότητα.

Με την ενθάρρυνση της συναδέλφου και παιδικής του αγάπης, Κάρρολ Φέρις (Μπλέικ Λάιβλι), ο Χαλ θα προσπαθήσει να μάθει τις νέες του δυνάμεις και να ξεπεράσει τους φόβους του, ώστε όχι μόνο να αποτελέσει το σημείο κλειδί στην ήττα του Πάραλλαξ, αλλά και να γίνει ο σπουδαιότερος Γκρην Λάντερν.

Την κινηματογραφική μεταφορά του «Green Lantern», ενός από τους παλαιότερους και δημοφιλέστερους ήρωες του σύμπαντος της DC έχει αναλάβει ο Μάρτιν Κάμπελ, σκηνοθέτης του «Casino Royale». Στον ομώνυμο ρόλο θα δούμε τον Ράιαν Ρέινολντς («The Proposal», «Buried», «Blade: Trinity»).

Μαζί του πρωταγωνιστούν: η Μπλέικ Λάιβλι («The Town», «Gossip Girl»), ο Πίτερ Σάρσγκάαρντ («An Education», «Flightplan») ως ο Δρ. Χέκτορ Χάμοντ, ο Μάρκ Στρονγκ («Sherlock Holmes»), ως ο Σινέστρο, η υποψήφια για Όσκαρ, Άντζελα Μπάσετ («What’s Love Got to Do with It») και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Τιμ Ρόμπινς («Mystic River»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio