DJ Mehdi & Riton (Carte Blanche), Double Face w/ Knobs & Giganta and our From Dub To Dubstep upcoming festival

Αυτή την Παρασκευή, ο BIOS, σε συνεργασία με τον Κορμοράνο, θα φιλοξενήσει το τελευταίο project της Ed Banger Records, Carte Blanche, το εκρηκτικό, δηλαδή, δίδυμο του DJ Mehdi και του Riton που υπόσχονται ένα strictly house set.

Μαζί τους θα εμφανιστούν ο Blue Lagoon και ο Jimmy Jib. Την Πέμπτη, στο καθιερωμένο Double Face, θα εμφανιστούν ο Knobs και η Giganta, ενώ το Σάββατο, οι Feel My Bass Productions θα παρουσιάσουν τους Vibronics μαζί με τον Jah Marnyah, και τους Counteraction, δύο από τα πιο δραστήρια soundsystem της Αγγλικής roots - electro dub σκηνής.
 Στο bar πάνω από το BIOS, θα εμφανιστούν την Πέμπτη ο Blue Lagoon με τη Θάλεια, την Παρασκευή ο Mr. Z και ο Δημήτρης Λιλής με το πρότζεκτ Love Is Wet, το Σάββατο ο Mr. Z με τον Mr. Eclectic στην θεματική βραδιά Smoking Hot, ενώ την Κυριακή, όπως κάθε φορά, η εβδομάδα θα κλείσει με τις soulful μελωδίες του Mr. Z.

Την επόμενη εβδομάδα, η δημιουργική ομάδα του BIOS σε συνεργασία με τους Fresh Things First θα παρουσιάσουν το ολοήμερο φεστιβάλ From Dub to Dubstep με ζωντανές εμφανίσεις των Scientist, The Upsetters, Mala, Loefah, Sgt Pokes, Pinch, Mensah, CrazyD κ.α.! Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. Stay tuned for more!!

Ώρα προσέλευσης: 23.00
Είσοδος: 7 Ευρώ (προπώληση) & 10 Ευρώ (ταμείο)

Mε την υποστήριξη της Heineken
Χορηγοί επικοινωνίας: MTV, www.mtvgreece.gr, BEST 92,6 www.avopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio