«Αν σηκωθώ θα έρθω…» ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Κεντρική σκηνή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  16 Νοεμβρίου - ξημέρωμα 17ης Νοεμβρίου
ΤΟΠΟΣ:  Σταυρός του Νότου
ΔΡΩΜΕΝΟ:  ΑΡΛΕΤΑ-ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με επίτιμο καλεσμένο τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τυχεροί αυτοί που πρόλαβαν να είναι εκεί!

Και για να ξεφύγουμε από τους τίτλους θα προσπαθήσουμε με λίγα λόγια να κάνουμε μια μικρή αναπαράσταση της βραδιάς.

Τρίτη βράδυ, κατάμεστη η κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, το πρόγραμμα ξεκινάει κανονικά, αλλά μια ιδιαίτερη φόρτιση υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Συγκίνηση, προσμονή, χαρά, όλα μαζί τα συναισθήματα που εξωτερικεύονται με το τραγούδι, το κοινό δεν σταματάει να  τραγουδάει στίχο – στίχο όλα τα τραγούδια, δεν σταματάει να χειροκροτεί , δεν σταματάει να θυμάται και κάποιες στιγμές να μελαγχολεί κιόλας. Και καθώς προχωράει η βραδιά φτάνει και η μεγάλη στιγμή!

Ο Διονύσης  Σαββόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή,  καταχειροκροτείται και ξεκινάει με … «Η Πλατεία ήταν γεμάτη….». Στη συνέχεια «Ο Πολιτευτής».

Ο κόσμος παραληρεί. Όρθιος  τραγουδάει με τα χέρια ψηλά, οι γενιές έχουν ενωθεί, οι καλλιτέχνες επί σκηνής υποκλίνονται στον τροβαδούρο μιας γενιάς και εκείνος καθιστός πια στα σκαμπό μαζί τους, τούς απλώνει  το χέρι, ευχαριστεί τους υπέροχους μουσικούς και μαζί με την Αρλέτα και τον Λάκη τραγουδούν «Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη» και «Θαλασσογραφία».
  
Μέσα σε δύο ώρες, χθες 16 Νοεμβρίου 2010, όλοι όσοι βρεθήκαμε στο Σταυρό του Νότου ξαναζήσαμε τις μεγάλες στιγμές, όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Αρλέτα και τον Λάκη μας χάριζαν το ιστορικό «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι».

«Αν σηκωθώ θα έρθω…»
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Κεντρική σκηνή
Κάθε Τρίτη
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:21:30
Μαζί τους:
Τρίτη 23 Νοεμβρίου Δημήτρης Πουλικάκος
Τρίτη 30 Νοεμβρίου Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Κάθε Τρίτη
Σταυρός του Νότου, Κεντρική σκηνή
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031
Ώρα έναρξης: 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio