Berlin Brides - Παρουσίαση Δίσκου @ Metropolis Live Stage

Η Inner Ear και τo Metropolis Live Stage σας προσκαλούν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στην παρουσίαση του ντεμπούτου άλμπουμ των Berlin Brides, “Modern Celibacy”. To CD και το βινύλιο θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο χώρο.

Info:
Metropolis Live Stage
Πανεπιστημίου 56 & Εμμ. Μπενάκη
Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου
Ώρα: 21.00
Είσοδος Ελεύθερη

Berlin Brides - Modern Celibacy - Vinyl Edition

Λίγες μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ των Berlin Brides, Modern Celibacy, σε CD, έρχεται και η έκδοσή του σε βινύλιο.

To Modern Celibacy Vinyl Edition θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία και στο online shop της Inner Ear, ενώ θα διατίθεται προς πώληση και στην παρουσίαση του δίσκου που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου στο Metropolis Live Stage.

Το ακαταμάχητο duo της Νατάσας Γιανναράκη (στίχοι, φωνή) και της Μαριλένας Ορφανού (μουσική, synths) ακούει στο όνομα Berlin Brides και έχει καταφέρει πάρα πολλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά κυρίως έχει δημιουργήσει τον δικό του χαρακτηριστικό ήχο, που φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει, σε αντίθεση με εφήμερες μόδες και μουσικά ρεύματα.

To πολυαναμενόμενο πρώτο album τους, “Modern Celibacy”, κυκλοφορεί και είναι γεμάτο εκπλήξεις. Γιατί οι Berlin Brides, αν και νύφες, παραμένουν αδέσμευτες και δε διστάζουν να βγάλουν επιδεικτικά τη γλώσσα και να εκφράσουν άφοβα αυτά που σκέφτονται χωρίς ίχνος αυτολογοκρισίας. Την παραγωγή του album συνυπογράφουν ο Coti K και ο Χρήστος Λαϊνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio