Ο PETER NALITCH (ru) και οι φίλοι του, στο Gagarin 205 το Σάββατο 23 Οκτωβρίου!

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους: PETER NALITCH & FRIENDS (Ρωσία) Tootsie Babes (Αθήνα) Σάββατο 23 Οκτωβρίου @ Gagarin 205 (Λιοσίων 203-205, Αθήνα)
Είσοδος:  €25 προπώληση / ταμείο  €20
(περιορισμένες κρατήσεις στο: http://peternalitchath2010.eventbrite.com
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Σημεία προπώλησης:
Public - Σε όλα τα καταστήματα εντός Αττικής
Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια
VinyLust Records - Γαμβέτα 6, Αθήνα
Sound Effect - Ζαϊμη 30, Εξάρχεια

“I've never been lonely, 'cause me is so cool”
Χαρισματικός, δημιουργικός, είρωνας, αυθεντικός, απλά αξιαγάπητος: ο πολυτάλαντος Peter Nalitch, συνθέτης του τρομερού τραγουδιού-φαινομένου “Guitar” με πάνω από 4.000.000 views στο youtube και εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Eurovision του 2010, θα επισκεφτεί την Ελλάδα (μετά από απαίτηση εκατοντάδων fans στην χώρα μας) παρέα με την 9μελή μπάντα του για μια και μοναδική εμφάνιση γεμάτη πανέμορφα τραγούδια, άφθονο χιούμορ, χαρούμενο χορό και το μοναδικό του στυλ που τόσο αγαπήσαμε.

Γεννημένος στη Ρωσία το 1981, με σπουδές στην αρχιτεκτονική και τη μουσική και ήδη εργαζόμενος ως αρχιτέκτονας για δύο χρόνια, ξεκινάει μια μέρα του 2007 να ηχογραφεί τα τραγούδια του και να τα παρουσιάζει μέσω του YouTube.

Πολύ σύντομα ένα απ' αυτά, το απίθανο “Guitar”, με την ερασιτεχνική του υφή, το αξιαγάπητο βίντεο, τα αξιαγάπητα σπαστά αγγλικά του και τους αυτοειρωνικούς στίχους του θα τον κάνει διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μετρώντας πάνω από 4 εκατομμύρια αναπαραγωγές και έναν πολύ μεγάλο αριθμό αφιερωμάτων στα διεθνή ΜΜΕ, το “Guitar” ήταν το όχημα που τον εκτόξευσε σε τεράστια επίπεδα δημοτικότητας, κάνοντας τον από τις πιο αναγνωρίσιμες και συμπαθείς φυσιογνωμίες στη Ρωσία αλλά και στη χώρα μας.

Η συμμετοχή του στην Eurovision του 2010 με το “Lost And Forgotten” εκπροσωπώντας την Ρωσία θα προσθέσει χιλιάδες οπαδούς στην ήδη τεράστια fanbase του, εδραιώνοντας τον τελικά σαν μια από τις χαρακτηριστικότερες σύγχρονες διαδικτυακές περσόνες αλλά και έναν από τους πιο χαρισματικούς και αυτοδημιούργητους performers των τελευταίων χρόνων.

Στις 23 Οκτωβρίου, ο χαρισματικότατος αυτός τραγουδοποιός θα εμφανιστεί και στη χώρα μας, μαζί με το 9μελές προσωπικό του σχήμα για μία από τις περιβόητες εμφανίσεις του, γνωστές για το αστείρευτο κέφι και την μοναδική καλαισθησία τους. “Jump to his Yaguar” λοιπόν, και αφεθείτε στις τρελές του κούρσες...

“Baby, you have a possibility, play it with me!”

Links:
http://www.peternalitch.ru
http://www.myspace.com/peternalitch
http://www.myspace.com/tootsiebabes

Event pages:
http://www.facebook.com/event.php?eid=139245386096803
http://www.last.fm/event/1614341

Venue:
http://www.gagarin205.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio