Ο ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ & Η μΠΑΝΤΑ-ΚΟΑΛΑ στο ΚοοΚοο LiveBar

Ο ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ & Η μΠΑΝΤΑ-ΚΟΑΛΑ για δυο Παρασκευές 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στο ΚοοΚοο LiveBar

Ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα επιστρέφουν μετά απο ένα θυελλώδες συναυλιακό καλοκαίρι και προσγειώνονται στον πλανήτη Γη μόνο για δυο Παρασκευές.

Στις 29 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου τα θεμέλια του ΚοοΚοο  LiveBar θα μετακινηθούν 0,3 εκατοστά νοτιότερα από τον υπερδιαστημικό παλμό της μΠάντα-Κοάλα, της εκρηκτικής soul woman Cathy Idra και σαφώς του διαγαλαξιακού πλέον Ζακ Στεφάνου.

Η μΠάντα-Κοάλα θα ανέβει επι σκηνής στις 23.00 και ευθύς αμέσως θα ξεκινήσει η τηλεμεταφορά των τραγουδιστών, αλλά και των υπολοίπων υπηκόων του μακρινού πλανήτη Κοαλα-52.

Θα έκπεμπουν κύμματα αντιύλης με μουσική συνοδία των μεγάλων διαστρικών επιτυχιών του Ζακ Στεφάνου απο τους δυο προηγούμενους δίσκους του (UFO1: Ένας όμορφος κόσμος, UFO2: Στο διάστημα δραπέτες) καθώς ο νέος δίσκος με τίτλο “Koalaboration” θα παίξει νευραλγικό ρόλο.

Η Cathy Idra και ο Ντένις Κωνσταντινίδης θα φροντίσουν για την ψυχαγωγία των Koalacitizens, με διαστημικούς ήχους σε συχνότητες Depeche Mode, The Cure, Muse, Massive Attack, Strokes, RHCP έως και Pink, Christina Aguilera, Beyonce.

Ο διαστημικός σταθμός θα μπει σε ταχύτητα δίνης μετά τα μεσάνυχτα για να ταξιδέψει στον χρόνο, κάνοντας ένα ταξίδι απο την Αμερική του 1950, φλερτάροντας με όλες τις χορευτικές μουσικές απο ροκ εν ρολ, twist, χαλι γκάλι, soul, funk, disco, hard rock, dance, brit pop, alternative, trance, house και r n b μέχρι το σήμερα.

Ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα-Κοάλα θα αποδόσουν-χορέψουν-τραγουδήσουν-καλύψουν 50 χρόνια μουσικής σε διάστημα 50 λεπτών σε ένα ασταμάτητο medley!

ΠΟΙΟΣ:  Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα (μαζί τους η Cathy Idra)
ΠΟΤΕ:  Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και  Παρασκευή 5 Νοεμβρίου
ΩΡΑ:  23.00
ΠΟΣΟ: 14€ με ποτό
ΠΟΥ:  Kookoo LiveBar , Ιάκχου 17, Γκάζι
ΤΗΛ:  210-3450930

www.zakstefanou.ws

Δεν υπάρχουν σχόλια: