Οι W.A.S.P. στην Ελλάδα “The Return to Babylon Tour 2010” + Special Guest


Οι W.A.S.P., το συγκρότημα – θρύλος, που το δένουν ισχυροί δεσμοί με το Ελληνικό κοινό, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο Fuzz Club.

Οι εκρηκτικοί W.A.S.P., ένα από τα επιδραστικότερα συγκροτήματα των '80s και των '90s, έχουν ξεχωρίσει για τα extreme live show τους και την επιβλητική παρουσία του frontman Blackie Lawless, χαρισματική φιγούρα της παγκόσμιας rock σκηνής και ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό.

Από το πρώτο album τους, με τίτλο το όνομά τους, που κυκλοφόρησε το 1984 ξεχώρισαν με τραγούδια όπως το “I Wanna Be Somebody” και “L.O.V.E. Machine”.

Με το κλασσικό “Blind in Texas” που περιέχεται στο album “The Last Command” ταρακουνούν τη heavy metal σκηνή. Τα επόμενα χρόνια οι W.A.S.P. κυκλοφορούν albums όπως το “Inside the Electric Circus”, το “Live ... In The Raw", το “The Headless Children”, όλα με έντονα κοινωνικά και πολιτικά νοήματα.
  
Ο τελειομανής Blackie Lawless μέσα από τις live εμφανίσεις του και τα albums του συγκροτήματος έχει καταφέρει με το “κεντρί” του να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της σύγχρονης κοινωνίας, παραμένει ξακουστός για τη σκανδαλιστική παρουσία του με αποτέλεσμα να δέχεται τα πυρά των συντηρητικών οργανώσεων σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Τον Οκτώβριο του 2009, οι W.A.S.P. κυκλοφορούν το δεκατοτέταρτο album τους, "Babylon", ένα metal-masterpiece, όπως έχει χαρακτηριστεί από κριτικούς και fans, που αντλεί τη θεματολογία του από τα βιβλικά οράματα των “Τεσσάρων καβαλάρηδων της Αποκάλυψης”.
 Σύμφωνα με τον αρχηγό των W.A.S.P., την περίοδο της ηχογράφησης του δίσκου ο ίδιος παρατηρούσε τους αρχηγούς των κρατών να αναζητούν λύσεις στα παγκόσμια ζητήματα. Το νόημα του “Babylon” είναι ότι οι λύσεις οφείλουν να δοθούν από τον καθένα μας ξεχωριστά και όχι από τους πολιτικούς. Η πολιτική, κατά τον Blackie Lawless, μοιάζει με τις βιβλικές προβλέψεις στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

Οι W.A.S.P. του Blackie Lawless θα “ταράξουν” το Αθηναϊκό κοινό με μία μοναδική εμφάνιση πλούσια από αγνό, καθαρόαιμο metal, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο Fuzz Club.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010 – Fuzz Club, Αθήνα

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

Η επιστροφή του επιβλητικού Blackie Lawless είναι γεγονός!!!

Η τιμή του εισιτηρίου είναι €29

W.A.S.P. Official Website: www.waspnation.com

Studio Discography:
W.A.S.P. (1984)
The Last Command (1985)
Inside the Electric Circus (1986)
The Headless Children (1989)
The Crimson Idol (1992)
Still Not Black Enough (1995)
Kill Fuck Die (1997)
Helldorado (1999)
Unholy Terror (2001)
Dying for the World (2002)
The Neon God: Part 1 – The Rise (2004)
The Neon God: Part 2 – The Demise (2004)
Dominator (2007)
Babylon (2009)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μητροπόλεως 102, Τηλ: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr| www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internetή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio