GAD. & Joanna Drigo, LIVE @ KOO KOO

Οι GAD επιστρέφουν στα αθηναϊκά stages και θα εμφανιστούν στις 2 Οκτωβρίου στο Kοοκοο Live Music Bar σε μια μοναδική συναυλία. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει το δεύτερο δίσκο του “The Perfect Crime”, δηλαδή το σίγουρο επόμενο βήμα ενός συγκροτήματος που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και δεν φοβάται να επανεφεύρει τον ήχο με τον οποίο μας πρωτοσυστήθηκε.

Οι GAD έγιναν το συγκρότημα στα χείλη όλων χάρη στην τεράστια απήχηση του single τους “The End Of The Road”, της crossover ραδιοφωνικής επιτυχίας που αποτέλεσε τη σημαία του ντεμπούτου τους “System May Fall”.

Ο ηλεκτρονικός με στοιχεία brit rock ήχος που διέπνεε το ντεμπούτο τους εξελίσσεται και μεταλλάσσεται στο δεύτερο άλμπουμ τους “The Perfect Crime” και μεταφράζεται σε μια σφιχτοδεμένη live εμπειρία.

Ήδη το single τους "Waves" γνωρίζει μεγάλη  ραδιοφωνική επιτυχία.

Τη βραδιά θα ανοίξει η ανερχόμενη Joanna Drigo.

Η Joanna έκανε το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το άλμπουμ “Κάποιες Ώρες Γεννιούνται Τα Όνειρα”. Πρόκειται για μία pop-rock παραγωγή με αγριεμένες αλλά και ευαίσθητες συνθέσεις, έξυπνα γραμμένο στίχο ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο και με τραγούδια γραμμένα από τη πρώτη ως τη τελευταία νότα από την ίδια.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου, Ώρα Έναρξης 23.00 Είσοδος 12 Ευρώ (με ποτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio