BULLDOGS (DE) | SUKH KNIGHT (UK) | Fresh Things Firs

Η ομάδα των Fresh Things First καλωσορίζει τη νέα σεζόν με ένα πολύ δυνατό event στη μουσική σκηνή Κύτταρο.

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 23.00 όπου ανοίγουν οι πόρτες,υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Sukh Knight & για πρώτη στην Αθήνα τους Dirty Bulldogs για μία μοναδική βραδιά.

O ασιάτικής καταγωγής παραγωγος & dj Sukh Knight από το ανατολικό Λονδίνο δικαιολογημένα είναι ιδιαίτερα αγαπητός για τα remix του και τις προσωπικές του δουλειές.

Με κυκλοφορίες κυρίως στην True Tiger και Nasha Records,έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα dj set γεμάτο από τα γνώστα σκοτεινά ατμοσφαιρικά wobbles που χαρακτηρίζουν τα κομμάτια του.
To δίδυμο των Dirty Bulldogs έρχεται στην Αθήνα για ένα massive live dubstep show!Οι Γερμανοί, DJ Wartech και The Folliot(drummer) δένουν με μαεστρία τις εκρηκτικές μπασογραμμές και τα lead synths με τα ηλεκτρονικά drums δημιουργώντας το απόλυτο ηλεκτρονικό χάος στα events που εμφανίζονται.

Με κυκλοφορίες σε σημαντικά Λονδρέζικα labels όπως Z – Audio & Freaks of Nature και με μία φρέσκια cyber punk/dubstep αισθητική είναι δεδομένο πως θα ταράξουν τα νερά της Αθήνας.

Το event πλαισιώνουν οι Fresh Things First dj’s ,Narel,Circo Inverso & Jeph1.Μαζί τους ο Elephant Phinix στο μικρόφωνο.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010
Κύτταρο ,Ηπείρου 48 & Αχαρνών,Αθήνα
Είσοδος 12 ευρώ
Ώρα έναρξης 23.00

Πρόσβαση:

Με Μετρό: Σταθμός Λαρίσης
Με τον Ηλεκτρικό:Σταθμός Βικτώρια
Με Ταξί ή Αυτοκίνητο:ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ
Λεωφορείο/Τρόλευ: http://www.kyttarolive.gr/images/OASAmap.jpg
Χάρτης : http://www.kyttarolive.gr/images/map.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio