4actors

The Look
Πρεμιέρα: 17 Οκτωβρίου @ VOID dance bar

Πώς συνδυάζονται ο μύθος του Σιρανό ντε Μπερζεράκ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάμποσες νούμερο 1 επιτυχίες του ‘80 και του ‘90;

Αν ο Άκης δεν είχε ανεβάσει ποτέ ένα βιντεάκι με τον ίδιο να τραγουδά, τότε η Σοφία δεν θα τον είχε δει ποτέ και δεν θα ζητούσε βοήθεια από την κολλητή της τη Δόμνα για να τον εντυπωσιάσει, οπότε και η φιλία τους δεν θα είχε κινδυνέψει και το ερώτημα αυτό δεν θα είχε κανένα λόγο να τεθεί!

Την απάντηση έρχονται να μας δώσουν -τραγουδώντας ζωντανά- οι ηθοποιοί Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ειρήνη Ψυχράμη και Δημήτρης Παπαδάκης στην παράσταση «Δε Λουκ» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Δημόπουλου!

Να γεννηθώ ή αλλάξατε γνώμη;
Πρεμιέρα: 1 Οκτωβρίου @ Θέατρο Βικτώρια (φουαγιέ)

Στην παράξενη ζούγκλα της Αθήνας κυκλοφορεί ασύδοτα η Μητέρα Φύση, στο σώμα ενός άνδρα, και παρακολουθεί τις αντιδράσεις διάφορων εκπροσώπων του παράξενου είδους που αυτοαποκαλείται Homo Sapiens.

Ανάμεσά τους δύο γυναίκες στα 30, που έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα και φαίνονται τόσο διαφορετικά ίδιες.

Ο σκηνικός χώρος είναι ένα μπαρ της πόλης, όπου οι δύο γυναίκες συνάπτουν μία ανίερη συμμαχία για να μεγαλώσουν το ανεπιθύμητο έμβρυο που κυοφορεί η μία από τις δύο. Μία τρικλοποδιά, άφθονη βότκα, ανόητα ψέματα και μια βαθειά επικοινωνία χτίζουν την δική τους ιστορία.

Ανάμεσά τους το έμβρυο αναρωτιέται: «να γεννηθώ ή αλλάξατε γνώμη;».


Rejected
Πρεμιέρα: 18 Οκτωβρίου @ Αγγέλων Βήμα

Στον κόσμο της τηλεόρασης, του happy end και των ονείρων, οτιδήποτε δε φαίνεται τέλειο απορρίπτεται.
Στην πραγματική ζωή, οι ατελείς μας σχέσεις παλεύουν να επιβιώσουν.

Αγάπη και όνειρα.

Ποιος θα κερδίσει;

Πέντε ηθοποιοί, με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη της ομάδας AbOvo Γιάννη Σαρακατσάνη, αλλάζουν ρόλους, χορεύουν και τραγουδάνε με τις μουσικές του Tareq, σε μια κωμικοτραγική devised παράσταση για την απόρριψη των σχέσεων, του έρωτα και των ανθρώπων.

Το Μάτι
Πρεμιέρα: 25 Οκτωβρίου @ ΝΙΧΟΝ

Αθήνα 2200, ο Τεμπέλης, η Δούλα, ο Ξερόλας και η Ηλίθια, ζούνε εγκλωβισμένοι σ’ ένα δωμάτιο, υπό την εποπτεία ενός τεράστιου ματιού που τους παρακολουθεί, τους διατάζει και τους ενημερώνει για ότι συμβαίνει στον κόσμο.

Έναν κόσμο παράλογο - στα όρια της παραφροσύνης, όπου τα έτη περνούν σα δευτερόλεπτα, τα παιδιά γεννιούνται γέροι, οι άντρες γίνανε γυναίκες και οι γυναίκες άντρες. Οι τέσσερις αυτοί ήρωες, μην γνωρίζοντας άλλη αλήθεια πέρα από αυτή που τους επιβάλλει το μάτι, έχουν αναπτύξει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη για το παρόν, το φύλο τους, τις μεταξύ τους σχέσεις καθώς και τον χωροχρόνο στον οποίο ζουν.

Μέσα από ξεκαρδιστικά μπερδέματα και απρόσμενες συμπτώσεις, και με αφορμή ένα ακραίο γεγονός έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και το χαμένο τους εαυτό.
Δελτίο τύπου – Φωτο – Περισσότερα εδώ

Kolpert
Πρεμιέρα: 8 Νοεμβρίου @ Θέατρο Παραμυθίας

Ένα ζευγάρι περνά πολλές ώρες μέσα στο σπίτι και, παράλληλα, ο άνδρας μελετά το χάος.

Ενα Σάββατο βράδυ το ζευγάρι αποφασίζει να καλέσει ένα ζευγάρι για φαγητό. Πρόκειται για πρόσκληση σε γεύμα χωρίς να υπάρχει γεύμα.

Στο μεταξύ, κάπου στο σπίτι υπάρχει το πτώμα του Κόλπερτ. Ή ίσως όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio