24 Ηour Comics Day 2010

Το MAD, με τα δυο μέσα του Mad TV και Mad Radio 106,2 και το Metropolis στηρίζουν το 24 Ηour Comics Day 2010, ένα διαγωνισμό/ μαραθώνιο πρόκληση δημιουργίας κόμικ, που βάζει τους καλλιτέχνες αντιμέτωπους με τον ίδιο τους εαυτό.

Το 24 Hour Comics Day, που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2010 και θα στεγαστεί για δεύτερη φορά στο METROPOLIS LIVE STAGE στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 54, 3ος όροφος). Ο μαραθώνιος/διαγωνισμός γίνεται ταυτόχρονα σε 49 διαφορετικές τοποθεσίες και 14 χώρες, με νέες τοποθεσίες να προστίθενται συνέχεια.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 15:00 με τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν να προσέρχονται και να συμπληρώνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους. Οι επίσημες 24 ώρες δημιουργίας θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 17:00.

Επίσης, κατά την διάρκεια του διημέρου, το κοινό έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στους χώρους του Metropolis έκθεση δημιουργιών από παλαιότερους μαραθώνιους, προβολές ταινιών anime και άλλες εκπλήξεις.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, από τις 9π.μ-9μ.μ, όλοι οι επισκέπτες του Metropolis θα μπορούν να προμηθευτούν τα κόμικς τους με έκπτωση 10%. Από τις 16:00 μέχρι τις 21:00 του Σαββάτου όσοι προμηθευτούν αντίτυπα των ανθολογιών από προηγούμενους μαραθώνιους θα μπορούν και να τα υπογράφουν καλλιτέχνες που συμπεριλήφθηκαν σε αυτές..

Χορηγοί το MAD & το Metropolis

Για περισσότερες πληροφορίες:http://comicworld.gr/docs/24hourcomicFAQ.htm - http://www.24hourcomics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio