ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ/ΟΝΙRAMA φυσικά μαζί ….

Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, μετά την απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία του 2008, που παρακολούθησαν 200,000 θεατές, επιστρέφει δυναμικά με μια μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Μαζί της θα βρίσκονται οι ΟΝΙRAMA, το συγκρότημα που άλλαξε τα δεδομένα της Ελληνικής διασκέδασης. Η συναυλία στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Χανιών στις 9.30 το βράδυ.

Η Έλενα θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό show με τραγούδια από όλη την καριέρα της : από τις μοναδικές μπαλάντες «Η καρδιά σου πέτρα», «Υπάρχει λόγος», «είσαι φωνή», «Μαζί σου», μέχρι τα απογειωτικά dance «Πυροτεχνήματα», «Μambo», «Gigolo», «Αναπάντητες κλήσεις» «Νο 1» κ.α. Ενώ για πρώτη φορά θα απολαύσουμε ζωντανά πολλά τραγούδια από το νέο cd της «ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ», από το οποίο ήδη έχουν ξεχωρίσει η δυνατή μπαλάντα «Αν ήσουν αγάπη» αλλά και το απόλυτο hit του καλοκαιριού «Ψάχνω την αλήθεια».
Οι ONIRAMA, οι πρίγκυπες της pop σκηνής θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με τον μοναδικό τους τρόπο με τα δυνατά τους «όπλα» : «Κλεψύδρα», «Επαναστάτης», «Ότι δεν έχεις», «Κλείσε τα ματια» !!!

Οι ΟNIRAMA πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι, πιο ποιοτικοί από ποτέ, θα παρουσιάσουν θα παρουσιάσουν επίσης, ένα πρόγραμμα βασισμένο στην μέχρι τώρα δισκογραφία τους αλλά και σε διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, που αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό και όχι μόνο.

Μοναδική προβλέπεται η στιγμή που η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και ΟΙ ONIRAMA για πρώτη φορά θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να εκτινάξουν το πάρτι στον αέρα!!

Την πιο ακριβή παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στα πλαίσια Ελληνικής περιοδείας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Στη σκηνή εκτός από την Ελενα και τους ΟΝΙRAMA θα βρίσκεται μια ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς με μαέστρο τον Θανάση Χόνδρο ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Οι χορογραφίες υπογράφονται από την Αμερικανίδα Chali Jennings ενώ η επιλογή των χορευτών έγινε από την ίδια την Ελενα, την χορογράφο και τον σκηνοθέτη σε τρείς διαφορετικές auditions στο Λονδίνο με Casting Director τον Νίκο Μαριανό.

Σημεία προπώλησης:
MAX FM – Κισσάμου 169
EVEREST – Πλατεία 1866
Video Club VIPS – Πλατεία Δικαστηρίων
ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΠΛ. ΑΓΟΡΑΣ
ΑΦΙΣΟΡΑΜΑ – Κυδωνίας 12

Τόπος: Εθνικό Στάδιο Χανίων
Ώρα: 21.30
Είσοδος: 20 € - 15 € - Μειωμένη τιμή εισιτηρίων 15 € για πελάτες CYTA

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 20 ευρώ και 15 ευρώ φοιτητικό/ παιδικό (έως 12 ετών)

Το κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Γαλαξίας Παραγωγές 2810 528170.

Την καλοκαιρινή περιοδεία παρουσιάζει το HBH fruitea και ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ είναι η CΥΤΑ, η Νέα Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών στον τόπο μας, Θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Χρυσός Χορηγός είναι η Τράπεζα Κύπρου.

Την καλοκαιρινή περιοδεία παρουσιάζει το HBH fruitea ενώ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ είναι η CΥΤΑ, Θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, η οποία αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τις τοπικές κοινωνίες και για ενέργειες που προάγουν τον πολιτισμό φρόντισε για τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου για τους πελάτες της από 20 στα 15 ευρώ.

Αρκεί η επίδειξη ενός πρόσφατου λογαριασμού μαζί με την ταυτότητά του πελάτη στα σημεία προπώλησης ή στo ειδικά διαμορφωμένο ταμείο Cyta έξω από το συναυλιακό χώρο. Κάθε πελάτης δικαιούται έως και 3 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: