Η Cosmote εισέρχεται στην αγορά της διαφήμισης μέσω κινητού


Το πρώτο τρίμηνο του 2010 θα αρχίσουν «να ενημερώνονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, την κατάλληλη ώρα με το πλέον εύστοχο μήνυμα» των διαφημιζόμενων μέσω του μεγαλύτερου δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Η Cosmote ανακοίνωσε την δυναμική της είσοδο στο χώρο της διαφήμισης στην κινητή τηλεφωνία, σε συνεργασία με την Out There Media.


Η υπηρεσία Mobile Advertising θα αρχίσει να παρέχεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2010 μέσα από το Cosmote my view.

Σύντομα, θα αναπτυχθούν και τα υπόλοιπα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας, όπως η αποστολή SMS και MMS και η διοχέτευση διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω του Mobile Broadband «με στόχο την ανάδειξη ενός ολοκληρωμένου και συνδυαστικού μέσου διαφήμισης».

Η υπηρεσία Mobile Advertising της Cosmote υλοποιείται σε συνεργασία με την Out There Media. Η Κέρστιν Τρικαλίτη, CEO της Out There Media, δήλωσε σχετικά με την συμφωνία με την Cosmote: «Η συνεργασία μας με την Cosmote είναι στρατηγικής σημασίας για ολόκληρο τον κλάδο και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το Mobile Advertising στην Ελλάδα.

Προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη και εποικοδομητική συνεργασία».

«Αξιοποιώντας την ηγετική μας θέση σε μερίδιο αγοράς εγκαινιάζουμε μια δυναμική διάσταση στη διαφήμιση, παρέχοντας στους συνδρομητές μας τη δυνατότητα να έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, αλλά και στις εταιρείες ένα ιδανικό μέσο marketing.

Η ανάπτυξη του mobile advertising θα συνεισφέρει στη μελλοντική ανάπτυξη των εσόδων της εταιρείας», επεσήμανε ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote.

H Out There Media εξειδικεύεται σε αντίστοιχες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη και στην προκειμένη περίπτωση αναλαμβάνει τη διαχείριση του διαφημιστικού χώρου και την επικοινωνία με τους διαφημιζόμενους, ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει η Cosmote.

Η Out There Media ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2008 και λίγους μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Vodafone Hellas.

Τα μηνύματα των διαφημιζόμενων μέσω της πλατφόρμας της φτάνουν σε 100 εκατομμύρια συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας μέσω των συνεργαζόμενων δικτύων.

Είναι ενεργή σε Αυστρία, Ελλάδα, Γαλλία, Κροατία, Σλοβενία, Κροατία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Σερβία, Λευκορωσία, Ρωσία, Κύπρο και FYROM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio