3D θα καλυθφεί τηλεοπτικά το Μουντιάλ του 2010


Η Sony Corporation και η FIFA (Fédération Internationale de Football Association) ανακοίνωσαν την Πέμπτη την υπογραφή συμφωνίας για την παροχή δικαιωμάτων διάθεσης υλικού του 2010 FIFA World Cup προς επιλεγμένα

Μέσα σε τεχνολογία 3D. Η FIFA πρόκειται να προβάλει το πρώτο FIFA World Cup σε τεχνολογία 3D. Περίπου 25 από τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του 2010 FIFA World Cup South Africa θα καλυφθούν με τη χρήση επαγγελματικών καμερών 3D της Sony, γεγονός που θα καταστήσει εφικτή την προβολή όλης της δράσης με μοναδική ζωντάνια και ένταση, σε όλο τον κόσμο.


Η FIFA θα αξιοποιήσει την εμπειρία και τεχνογνωσία της Sony στην παραγωγή περιεχομένου 3D, ώστε να προβάλει σε ένα ευρύ κοινό, το πάθος που κυριαρχεί στα στάδια όπου θα διεξάγεται η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση.

Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τη 3D εμπειρία σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Κατά τη διάρκεια του 2010 FIFA World Cup, η FIFA θα φιλοξενεί το “International FIFA Fan Fest” που αφορά εκδηλώσεις με προβολές για το ευρύ κοινό σε 7 πόλεις ανά τον κόσμο (Βερολίνο, Λονδίνο, Πόλη του Μεξικό, Παρίσι, Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρώμη και Σίδνεϊ).

Σε ειδικούς εκθεσιακούς χώρους της Sony που θα βρίσκονται μέσα στο “Fan Fest”, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει 3D προβολές με σημαντικές στιγμές από το FIFA World Cup.

Αναμένοντας την επίσημη 3D προβολή, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν προωθητικά στιγμιότυπα από το φιλμ του Παγκοσμίου Κυπέλου σε 3D σε αλυσίδες καταναλωτικών ειδών (συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων Sony) οι οποίες εμπορεύονται προϊόντα Sony σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η Sony Pictures Home Entertainment σχεδιάζει την παραγωγή και διανομή της επίσημης 3D προβολής του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε μορφή Δίσκου Blu-ray καθώς και σε άλλα φορμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio