Εκδηλώσεις στο "Σπίτι της χαράς"

Εκδηλώσεις στο "Σπίτι της χαράς"




Αγαπητοί μας φίλοι,

Ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη μας εμφάνιση στον χώρο του παιδικού βιβλίου, οι Εκδόσεις Αερόστατο δημιουργήσαμε το «Σπίτι της χαράς».

Έναν καινούριο πολυχώρο, αφιερωμένο εξολοκλήρου στα παιδιά στην οδό Τοσίτσα 1α (όπισθεν Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου).

Στο «Σπίτι της χαράς» θα βρείτε παιδικούς τίτλους από όλους τους εκδοτικούς οίκους, όλη την γκάμα των ξύλινων οικολογικών παιχνιδιών της Plan Toys, τίτλους για γονείς και εκπαιδευτικούς και σχολικά βιβλία.

Και όχι μόνο… Το «Σπίτι της χαράς» είναι μια στέγη βιβλίου και παιχνιδιού, και όπως κάθε φιλόξενο σπίτι θα κάνει πολλές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους. Βιβλιοπαρουσιάσεις, δραστηριότητες και παιχνίδια προγραμματίζονται τους επόμενους μήνες, και το σπίτι μας περιμένουμε να γεμίσει από χαρούμενες παιδικές φωνές!

Για μια πρώτη γεύση, διαβάστε τι γίνεται στο «Σπίτι της χαράς»

Σάββατο 5/12/2009 στις 11.30 με τη Μυρτώ Παπαηλιού Ο μικρός δράκος Καρύδας προσκαλεί όλους τους μικρούς εξερευνητές να ταξιδέψουν στο Νησί των Δράκων.

Η περιπέτεια αρχίζει στο «Σπίτι της χαράς».

Ελάτε να κατασκευάσουμε στολίδια και να στολίσουμε το δέντρο στο «Σπίτι της χαράς».

Εκδόσεις Αερόστατο

Σαββάτο 21/11/2009 στις 11.30

Το Σπίτι της χαράς Τοσίτσα 1A' (όπισθεν Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου) 10682 Αθήνα Τηλ.210 8846570-2-4 Fax.210 8846571 email: info@konidaris.gr www.aerostatobooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RadioPoint.Web Radio